Vastgoed


Vastgoed is één van de belangrijkste activiteiten van de groep. De groep beschikt over een zeer gediversifieerde vastgoedportefeuille en investeert voortdurend in haar optimalisatie en uitbreiding. Het volledige proces van aankoop, ontwikkeling, bouw, verhuur, verkoop en beheer gebeurt in huis. De commercialisatie en het beheer gebeuren via Alides Properties nv. De ontwikkeling van nieuwe projecten verloopt via Alides REIM nv en Ghent Industrial Investment nv. Group Maes is de 3e Belgische private holding in ‘Top Expertise 100’ van 2013. Ook staat ze op de 23e plaats onder de Belgische beleggers en de 39e plaats tussen alle beleggers die op de Belgische markt aanwezig zijn.

 • Alides Properties nv

  Alides staat voor ‘reAL IDeas in real EState’.
  Alides commercialiseert en beheert de volledige vastgoedportefeuille van de Group Maes. De vastgoedportefeuille is gediversifieerd en omvat zowel commerciële, residentiële, logistieke, industriële en kantoorgebouwen, als rusthuizen, serviceflats, studentenkamers en hotels.

  www.alides.be
 • Ghent Industrial Investment (G2i) nv

  Ghent Industrial Investment (G2i) is een verkavelaar en ontwikkelaar van bedrijventerreinen en bedrijfsvastgoed. Zij werd opgericht in 1991 als joint venture van de Gentse families Maes en Delori.
  G2i kan instaan voor het volledige ontwikkelingstraject van een werklocatie.
  G2i realiseerde in de Gentse Kanaalzone het 160 ha grote bedrijventerrein Nest. Het hoogwaardig en duurzaam bedrijventerrein huisvest talrijke nationale en internationale bedrijven. Door zijn strategische ligging in een economische en dynamische regio, geniet Nest van een uitstekende bereikbaarheid, een moderne infrastructuur en een ruim aanbod faciliteiten waaronder een innovatief parkmanagement.

  www.g2i.be