Hotel


Sinds 1970 ontwikkelt, exploiteert en beheert de Group Maes hotels. Momenteel heeft de groep twee hotels in haar portefeuille.

  • Hilton Garden Inn Brussels Louise

    Het nieuwe Hilton Garden Inn Brussels Louise heeft 83 hotelkamers, 53 junior suites en 7 tweeslaapkamersuites, beide met kitchenette; ideaal voor een langer verblijf in Brussel. Om de hoek gelegen bij de Louizalaan, het luxe winkelgebied van Brussel. De Europese wijk, station Brussel Zuid (thuisplaats van de Thalys), Grote Markt en Manneken Pis bevinden zich op slechts 10 minuten lopen (2 metrohaltes) van het hotel. Gratis wifi in het hele hotel. Het hotel heeft een ontbijtrestaurant, een knusse hotelbar, fitnessruimte en een eigen parkeergarage.

    www.hiltonhotels.com/nl_NL/belgie/hilton-garden-inn-brussels-louise/
  • Novotel Brussels Midi Station

    Het Novotel Brussels Midi Station, gelegen tegenover het Gare du Midi treinstation, het aankomststation voor de Thalys, Eurostar en ICE, en op slechts 2 km van de Grote Markt van Brussel. Naast de 93 ruime kamers met airconditioning biedt het hotel gratisWiFi, een bar en een beveiligde ondergrondse parkeergarage. Het Novotel Brussels Midi Station is ideaal gelegen als u Brussel willen ontdekken, niet ver van het plein, The Egg, de Europese Gemeenschap, de Expo en het Atomium.

    www.accorhotels.com/nl/hotel-9336-novotel-brussels-centre-midi-station/index.shtml